Lite information från senaste medlemsmötet

Under det senaste mötet som var så käkade vi lite gott och snackade geocaching, trevligt som vanligt.

Styrelsen passade på att informera om några saker som kommer att ske fram över.

Vi i styrelsen har beslutat oss för att hålla månadsevent fram till Mars då vi har årsmöte, det första hålls i November, inget i dec! Det kommer släppas minst en cache vid varje månadsevent, de som  är med på månadseventen och signerar sitt alias i våran eventloggbok, kommer att vara med i ett lotteri där vi till årsmötet i Mars utser tre vinnare. Givetvis måste man vara betalande MEDLEM i WCCH för att få vara med i detta lotteri ,finns det personer med lika många deltagande på eventen kommer det ske en lottning om vinstplatserna. Vi kan lova riktigt fina priser, tre st! Så passa på att bli medlem och håll koll efter månadseventen. 

Vi i styrelsen hoppas att även du kanske kan hålla något event någon månad under 2019 (April-dec är det ingen som bokat) Så vi kan träffas och ha det trevligt lite oftare, sugen på att hålla i ett event? Hör av dig till någon i styrelsen om du vill hålla ett event.

Adventsevent kommer att hållas varje advent, det är inte säkert att det kommer släppas cachar vid varje!
Julaftonsevent arrangerar inte WCCH något i år, så även där har du en chans om du vill.

Medlemsresor diskuterades; Djurparksrundan i Hästveda ligger på topp, så spar på den om ni vill hänga med.

Välkomna önskar

Styrelsen WCCH

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *