Medlemsresa 2/8 2015

Hej alla goa WCCH:are!
Vi har blivit kontaktade av cachens ägare och blivit ombedda att inte ta den i grupp för cachens säkerhet och för att upplevelsen skall bli rolig. De rekommenderar att man är max 5 personer.
Självklart lyssnar vi på detta och avstyr vår gemensamma resa. Om ni tänker ge er i väg på denna har jag även fått tele nr om ni kör fast på någon av momenten. De rekommenderade även att om man inte sett filmen skall ni göra det innan ni ger er på cachen för stämningens skull.
Mvh Marhav

 

Söndagen den 2/8 är det dags för en ny medlemsresa. Denna gången bär det av ner mot Helsingborg och cachen som vi ska signera är National Treasure (GC36BMB). Vi åker från HQ (Studiefrämjandet, Söndrumsvägen 31) kl. 8.00. Vi delar självklart på bensinkostnaden.

Vi behöver matsäck som räcker över hela dagen. Vi behöver även fulladdade telefoner, stege, vadarställ och sedvanliga geocachingverktyg som vi har med oss i våra ryggsäckar. Räkna med att vi blir borta hela dagen och att vi kommer att få många skratt och huvudbry.

Senast den 26/7 behöver vi veta hur många som följer med och vilka som har bilar och hur många platser det finns i respektive bil så att alla kan åka med.

Resan planeras av Marhav (Marina och Daniel) på uppdrag av WCCH. Anmälan och diskussioner sker i vår slutna medlemsgrupp på Facebook. Frågor kan ställas till Marina på telefonnr: 0723105022

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

En kommentar

  1. Marie (LeyaQman)

    Låter väldigt spännande. Vi kommer tillsammans med Lugnet (Gert och Heléne) i våra husbilar på hemväg från södra Europa. Ska bli kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *