Medlemsutflykt – Bockstensstigen

Kristi himmelsfärdsdagen den 14/5-2015 var ämnad för en medlemsutflykt och Åkulla bokskogar med den 3,9 km långa Bockstensstigen var målet för utflykten. Dagen började med att de som ville samordna bilåkning samlades 09.00 vid HQ i Halmstad för gemensam bilfärd, några valde att köra själva och några valde till och med att övernattat med husbil i närheten av uppsamlingsplatsen.

Klockan 10.00 skulle vi mötas upp i närheten av start/mål för en gemensam promenad och leta upp de tolv cacher som låg utefter stigen. Vi bjöds på ett helt underbart väder, solens ljusstålar strilade ner mellan de nyutslagna boklöven och ett ljusgrönt behagligt sken spred sig runtomkring oss.

Totalt var vi 21 glada medlemmar från WCCH som gick runt och letade, humöret var på topp och det blev mycket prat och många goda skratt under hela rundan, alla tolv utlagda cacher hittades och några var lite klurigare men vi var ju många som letade och när den sista gömman var loggad så åkte de som ville ner till Åkulla Café och Restaurang, där några valde att besöka restaurangen och övriga dukade upp medhavd mat ute i det fria med vacker utsikt över Yasjön.

Efter intagandet av måltid skingrades gänget och lite mindre grupper bildades som sedan fortsatte på olika hål med vårt gemensamma intresse nämligen geocaching.

WCCH tackar alla som ville vara med oss på denna fina dag!!

SAS296 filmade under dagen, här kan ni se resultatet.

Många tog kort här kan ni se några av dem.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *