Medlemsutflykt till Fristad 13/6

Lördagen den 13/6 är det dags för en ny medlemsutflykt. Den här gången samarbetar vi med geocacharna Berraasnobben och Togram som bjuder oss på en härlig dag i Fristad. Vi samlas vid HQ (Studiefrämjandet, Söndrumsvägen 31 i Halmstad) kl. 8 för samåkning och gemensam avfärd. Resan upp tar drygt två timmar.

På plats börjar vi med en långpromenad på ca 1 mil där vi loggar 41 cacher (med start vid GC5RPYT). Vi passerar flera sjöar, om någon känner för att ta sig ett dopp. Utmed vägen finns det även flera infotavlor om sevärdheter vi passerar och en utsiktsplats där vi ser några mil bort. Bra att tänka på är att ta med en liten matsäck att ha när vi pausar.

Efter promenaden följer vi med Berraasnobben och Togram hem och de bjuder oss allihop på fika. Med utgångspunkt från deras hem finns det sedan tillfälle att logga några cacher i närheten med många favoritpoäng. Roliga cacher gillar vi ju!

Dagen avslutas med ett pizzaevent kl. 17 som kommer att anordnas av Berraasnobben, där vi får i oss lite mat innan hemfärd och dessutom får träffa geocachare från trakten.

Är du inte redan medlem, så se till att bli det och följ med oss! Planering medlemmar emellan brukar ske i vår dolda medlemsgrupp på Facebook, men har du inte Facebook så meddela oss gärna att du vill med så vi vet hur många vi blir ungefär.

Vi ser fram emot en mycket trevlig och rolig dag!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

En kommentar

  1. Räknar med att hänga med. Får se om det blir från Halmstad eller om jag ansluter i Fristad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *