Medlemsutflykt till Fristad

Lördagen 13/6-15 åkte 11 stycken medlemmar till Fristad för att gå Fjällastigsrundan efter en inbjudan från Berraasnobben. Eftersom vi kom från lite olika delar av landet samlades vi vid Fjällastigens start (GC5RPYT) vid tio-tiden. Då solen strålade så gick vi iväg och loggade cache efter cache på denna runda som består av 40 cacher vilka var relativt lättfunna. Det var en stor variation av trevliga cacheutsmyckningar som stöttes på, mycket skratt och många historier blev det då vi tog tre timmar på oss för att gå rundan under uppsikt av Co som passade på att göra ev service.

Efter avklarade cacher åkte vi hem till Berraasnobben och Togram för att få avnjuta en fika av hembakta bullar och kakor, här fick vi även ta del av ett litet lotteri som alla uppskattade då vinstprocenten var stor! Många coin och tb:s fick sig en titt här med. Efter detta så gick vi en lätt runda runt co: hem och loggade några cacher till i väntan på att Citoeventet skulle starta.

Citoeventet som arrangerats av Berraasnobben var i stationsparken, där träffade vi de mer lokala cacharna och vi hjälptes åt att städa upp runt stationsområdet.

Dagen avslutades på en närliggande restaurang där de flesta av eventdeltagarna intog en välbehövlig bit mat efter dagens strapatser i god geocachinganda.

Ett stort tack till medföljande medlemmar och Berraasnobben och Togram för en underhållande dag.

WCCH Styrelsen

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *