WCCH Grill- och spelevent

Kvällen den 24/6 var inte vädergudarna direkt på våran sida, vi hade hoppas på strålande solsken, istället blåste det småkallt från havet och som Gusben berättade – jag har samma kläder på mig idag som jag hade på julklappseventet den 24/12.

Nu är det ju några i gänget som utsätt mig som väderansvarig, jag får väl skylla på tiden, vill vi ha vackert väder så måste det beställas flera dagar i förväg, inte ett dygn innan, det går ju inte!! Men vädret hindrade inte oss som kom, björkvedsbrasan brann för fullt när de första eventdeltagarna kom. Vid eventets start fick vi besök av ett par som kallar sig ChrissiPooh från Tyskland, kul med långväga gäster och de hade med sig några TB:s och coin som de visade upp innan de begav sig vidare.

Temat för kvällen var ju ”Grill och spelkväll” och med oss hade vi kubbspel, krocket och brännbollsutrustning. Vi bestämde ganska så snabbt att vi börjar med kubb, spelpjäserna ställdes upp enligt regelboken och snart var vi som ville spela indelade i två lag.

Man kan ju inte direkt säga att någon var proffs på kubb, men vi skrattade och pikade varandra och hade det jättekul!!! Efter ett långt tag så ropar de glödansvariga att nu får ni komma och grilla, passade bra då vi kommit ungefär till halvtid i kubbspelet.

Korvarna åkte fram på grillgallret, rätt kul att se alla dessa olika korvar, smala, tjocka, ljusa, lite mörkare och så de röda. Farmor2 hade en jättestor burk med hembakade kakor, tyckte någon kallade de för sommarkakor, kan de heta så tro? Goda var de, supergoda, tack så mycket för det farmor2!

Efter grillat så fortsatte vi kubbspelet och tillslut så fick vi fram ett vinnande lag, blev lite förvirring i slutet och jag vet inte om det gick riktigt just till när kungen tillslut låg ner, men vi var vid det här laget ganska så nöjda med spel- och grillkvällen. Det vinnande laget som bestod av Colorful life, Schabang, AnteJ och så då jag, Gitolars, fick ställa upp för vinnarfotografering som arrangerades så fint av gusben!!

WCCH tackar alla som kom och var med oss på vårt första grill- och spelkvällsevent, vem vet – detta kanske blir en tradition!!!

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *